СУПЕР СЕТ Прскалка Алта 2000 (пена) + Rich Foam SONAX - 100654 ЦЕНА: 1,655 ден 1,490 ден
Раткапни Michelin 16″ модел 49 222723 ЦЕНА: 3,080 ден 1,540 ден

Кровен држач за велосипед HUGY LOCK – 4363

Достапен

Шифра:4363

ЦЕНА: 2,200 ден

Спореди

Kroven drzac za velosiped HUGY – 4363
Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.
Систем за заклучување (заштита од кражби)
Тежина на држачот: 2.9 kg
Максимална носивост: 15 kg
Максимална брзина на возење со монтиран држач: 130 km/h
Минимално растојание помеѓу шипките на кои се монтира држачот: 70 cm
Максимално растојание помеѓу шипките на кои се монтира држачот: 100 cm
Минимални димензии на напречниот пресек на шипките на кои се монтира држачот: 20 x 20 mm
Максимални димензии на напречниот пресек на шипките на кои се монтира држачот: 58 x 50 mm
Материјал на горниот дел: Челик
Материјал на пругата за тркалата: Челик
Произведено во: Menabo Италија

Тежина 4.0 kg
TypeWidthProfileSizeSpeed
Врати се горе