ПРАВИЛА ЗА РЕГИСТРАЦИЈА
Атомем ДОО личните податоци кои се употребуваат во делот за најава и регистрација ги користи, согласно законската регулатива на Република Северна Македонија, објаснети во делот Правила на приватност, со цел на нашите корисници/ купувачи да им овозможиме едноставно користење и купување на веб страницата www.carbox.mk.
• Постапка на регистрација
Во горниот десен агол на веб страницата www.carbox.mk има копче кое е обележано Најава/ Регистрирај се. Со кликање на тоа копче се отвара нова страна (дадена подолу во слика) Моја сметка во која имате опција да се регистрирате (од лево-тоа треба на сајт да се корегира сега стои log in, а исто и цел лејаут треба да се корегира на оваа страна ) со внесување на e-mail, Корисничко име и лозинка.
• Откако ќе ги внесете бараните податоци кликате на копчето РЕГИСТРИРАЈ СЕ, по што ќе добиете порака за успешна регистрација
Успешно се регистриравте на страницата www.carbox.mk. За верификација ве молиме на кликнете на линкот кој е испратен на Вашата e-mail адреса. Потоа пополнете ги бараните податоци во делот Најави се. Ви благодариме на довербата.

• Потврдата за успешна регистрација на веб страницата на www.carbox.mk добивате на наведената e-mail адреса преку која е потребно да направите верификација на Вашиот профил, преку линкот.

• По кликање на линкот од Вашата e-mail адреса, автоматски се отвара веб страницата на www.carbox.mk и Ве води на истиот прозорец Моја сметка, каде сега на десната страна во делот Најави се треба да се најавите со Вашето корисничко име и лозинка.

Back to Top