ЗА НАС

Carbox е малопродажен објект кој се занимава со продажба на производи за автомобилска галантерија и автокозметика.

Асортиманот се состои од широка палета на производи, потпишани од светски брендови со кои имаме долгогодишна соработка.

Почнувајќи од 2015 година, водени од визијата за проширување на учеството на пазарот, обогатување на асортиманот, промвирање на производи и услуги со силен акцент на квалитетот, постигнавме динамичен пораст и репутација меѓу клиентите и соработниците.

Со седиште во Скопје (во Citymall -1 ниво) и (PSS Објектот Ново Лисиче), Нашиот тим секојдневно работи на поставување на нови дистрибуциони мрежи и одржување на постоечките кои се распространети низ цела територија на Република Македонија, преставени во концепт на маркети, специјализирани продавници за продажба на автогалантерија, бензиски станици, авто-перални итн.

Врати се горе