Продавница 1

Љубљанска
Skopje City Mall
Ниво -1 (подземен паркинг)

ТЕЛЕФОНИ

075-452-295

Продавница 2

Видое Смилевски Бато бр. 6
Ново Лисиче – Скопје
Во објектот на ПСС

ТЕЛЕФОНИ

071-224-887

Продавница 3

Орце Николов бр.79,
Центар – Скопје

ТЕЛЕФОН

071-333-105

Продавница 4

Ул. Беласица 2,
East Gate Mall (ниво-2) – Скопје

ТЕЛЕФОН

072-828-444

Продавница 5

Ул – Св. Кирил и Методиј

Ramstore Mall – Skopje

ТЕЛЕФОН

070-338-010

Продавница 6

Vtora Makedonska Brigada 16, Skopje 1000

Viva Fresh – Chair (Вива Фреш – Чаир)

ТЕЛЕФОН

070-332-032

Back to Top