F Car Care Млеко за кокпит 295 мл. - 97031 ЦЕНА: 129 ден
Praxis Ознака ограничување 70 km - 4032 ЦЕНА: 61 ден

F Car Care Дизел адитив 354 мл. – 97030

Има на залиха

Sku:97030

ЦЕНА: 149 ден

Спореди

Помага во одржувањето на перформансите на моторот со полнење на секој резервоар.
Создаден да помогне во спречување на таложење на наслаги кај дизел мотори.
Без чистење, овие наслаги може да наштетат во перформансите, предизвикувајќи корозија и отпадно гориво.
Начин на употреба: едно шише од 350 милилитри на 30 до 50 литри гориво. Препорачлива употреба на секои 5000 km.

Weight 0.340 kg
TypeWidthProfileSizeSpeed
Back to Top