Нема на залиха
MA Сет за репрација на алуминум 56г. - 2017 ЦЕНА: 219 ден
MA Лепак за пластика и гума 10гр. - 2045 ЦЕНА: 118 ден

MA Лепак во спреј – 2037

Нема на залиха

Шифра:2037

ЦЕНА: 354 ден

Нема на залиха

МА Lepak vo sprej – 2037

Универзално лепило за прскање дизајнирано за фиксирање на тапацир, теписи и други материјали во автомобили. Создава издржлива, флексибилна врска, отпорна на влага, вода и температура од -40 ° C до + 70 ° C. Совршено комбинира мазни површини. Не се собира. Комбинира и кожа, хартија, метал, пластика, гума, картон, филц, плута, стакло, фолија, дрво. ВНИМАНИЕ. Лепилото содржи растворувач.

Начин на употреба

1. Површините што треба да се залепат треба да бидат суви и чисти.

2. Пред употреба, протресете го садот со лепак, направете тест на парче ткаенина.

3. Нанесете слој лепак на двете споени површини, прскајќи го на растојание од околу 15 cm.

4. Почекајте 5 до 15 минути. во зависност од температурата и поврзете ги залепените елементи со притискање.

5. По употреба, превртете го садот и притиснете ја млазницата додека не се исчисти.

Тежина 0.4 кг
TypeWidthProfileSizeSpeed
Врати се горе