PRAXIS Каиш за затегање на товар 2 x 250cm - 23240 ЦЕНА: 218 ден
MA Лепак во спреј - 2037 ЦЕНА: 330 ден

MA Сет за репрација на алуминум 56г. – 2017

Има на залиха

Sku:2017

ЦЕНА: 180 ден

Спореди

MA set za reparacija na aluminium 56g. – 2017
Епоксиден кит за поправка на резервоари за гориво, ладилници и други елементи, без расклопување. Обезбедува брзо лепење. Се стврднува како челик, по што може да се меле, дупчи, обработува, запечатува дупки, празнини и пукнатини. Отпорен е на вода, детергенти и работни течности: бензин, масла, средства за ладење и мазива. Отпорност на температура по стврднување до 180°C (краткорочно).
Целосното стврднување се случува по 12 часа.

Weight 0.060 kg
TypeWidthProfileSizeSpeed
Back to Top