MA Лепак во спреј - 2037 ЦЕНА: 330 ден
MA Сет за лепење на резервоар 56 гр. - 2015 ЦЕНА: 159 ден

MA Лепак за пластика и гума 10гр. – 2045

Има на залиха

Sku:2045

ЦЕНА: 110 ден

Спореди

MA Lepak za plastika i guma 10gr. – 2045
MA 406 Professional е конструктивно инстант лепило со низок вискозитет цијаноакрилат за врзување на многу пластика и гума. Обврзници во секунди. Посебно се препорачува за фуги кои тешко се лепат. Работна температура од -50 до 100ºC. Целосно стврднување по 24 часа.
Време на сврзување на различни материјали [секунди]:
неопренска гума [3], нитрилна гума [2], EPDM гума [3], дрво балса [2], пластичен поликарбонат (PC) [6], ABS пластика [20], метален челик [20].

Weight 0.010 kg
TypeWidthProfileSizeSpeed
Back to Top