MA Средство за зацврстување perma 10 мл. црвен - 20155 ЦЕНА: 193 ден
MA Цврсто лепило за пластика 25 мл. сиво - 20999 ЦЕНА: 450 ден

MA Цврсто лепило за пластика 25 мл. црн – 20100

Има на залиха

Шифра:20100

ЦЕНА: 510 ден

MA Cvrsto lepilo za plastika 25 ml. crn – 20100

Црно, метакрилно структурно лепило со врвен квалитет за многу силно поврзување / полнење на многу различни материјали. Одлична отпорност на временски услови и температури од -40°C до +180°C (краткорочно). Трајно поврзува многу различни материјали како што се ABS, PVC, PET и друга пластика, метали и други композити, освен полиетилен и полипропилен. По целосно зацврстување, производот покажува многу висока отпорност на триење, кинење, удар, притисок и замор. Лепилото има исклучителни својства на полнење. Максималната големина на празнината што треба да се пополни може да биде од 1 до 5 mm. Специјалните дозери прикачени на лепилото гарантираат правилно мешање на двете компоненти.

Пред да започнете со лепење / полнење, површините што треба да се поправат мора да бидат суви и чисти / обезмастени.

Тежина 0.1 кг
TypeWidthProfileSizeSpeed
Врати се горе