Нема на залиха
SONAX Profiline Паста ОС ФИНАЛ 02-06 - 247300 ЦЕНА: 1,630 ден
SONAX Полир за метал 250 мл. - 204141 ЦЕНА: 1,620 ден

SONAX Profiline Multistart 5l. – 627505

Универзално применлив, електричен чистач без NTA за чистење на моторни возила. Микроактивната комбинација на затегнување обезбедува максимална моќ на чистење со висока компатибилност на материјалите. За сите работи за чистење внатре и надвор од возилата.

1.Оставете да делува најмногу 3 минути.
2.Третирајте ја тврдокорната нечистотија со сунѓер или четка.
3.Потоа исплакнете темелно со висок притисок или избришете ја внатрешноста со влажна крпа од микрофибер и отстранете ја нечистотијата со крпата.

ВНИМАВАЈТЕ: Не дозволувајте производот да делува на топли површини и не дозволувајте да се исуши. Не прскајте на бројчаникот.

Нема на залиха

Sku:627505

ЦЕНА: 1,995 ден

Out of stock

Спореди

Сонакс Профилајн Мултистар 5л – 627505

Универзално применлив, електричен чистач без NTA за чистење на моторни возила. Микроактивната комбинација на затегнување обезбедува максимална моќ на чистење со висока компатибилност на материјалите. За сите работи за чистење внатре и надвор од возилата.

 

1.Оставете да делува најмногу 3 минути.
2.Третирајте ја тврдокорната нечистотија со сунѓер или четка.
3.Потоа исплакнете темелно со висок притисок или избришете ја внатрешноста со влажна крпа од микрофибер и отстранете ја нечистотијата со крпата.

ВНИМАВАЈТЕ: Не дозволувајте производот да делува на топли површини и не дозволувајте да се исуши. Не прскајте на бројчаникот.

 

 

 

Weight 5 kg
TypeWidthProfileSizeSpeed
Back to Top