Компресорска прскалка торнадор сушач - 8635 ЦЕНА: 1,862 ден
PRAXIS Антена гумена надворешна - 32100 ЦЕНА: 210 ден

Прскалка за чистење прашина – 8636

In Stock

Sku:8636

ЦЕНА: 600 ден

Спореди

Prskalka za cistenje prasina – 8636
Прскалка која се приклучува на компресор. Служи за издувување на остатоците и заштита од влага на тешко достапни места.
Тргање на остатоците од вода на стаклата со цел да се избегнат траги од вода.

Weight 0.250 kg
TypeWidthProfileSizeSpeed
Back to Top