Profitech Адитив за чистење на катализатор (premium) - 250 мл. - 19070 ЦЕНА: 330 ден
SONAX Profiline Паста ОС ФИНАЛ 02-06 - 247300 ЦЕНА: 1,630 ден

Profitech Адитив за дизел чистење и регенерација (premium) – 250 мл. – 19071

Има на залиха

Шифра:019071

ЦЕНА: 560 ден

Profitech Aditiv za dizel cistenje i regeneracija – 250 ml. – 19071
Премиум додаток за чистење и регенерација на филтерот DPF е специјален производ кој се користи за чистење и одржување на филтри за дизел честички (DPF). Овие филтри се елемент на издувниот систем на дизел автомобилите кои помагаат да се намалат емисиите од овие автомобили…
Адитивите DPF (Дизел за честички) се адитиви кои се додаваат на горивото на дизел моторите за да го одржат филтерот за честички чист. Тие работат како катализатори и помагаат да се намали температурата на согорување на честичките во филтерот, што го штити од контаминација.
Адитивите DPF (Дизел за честички) се адитиви кои се додаваат на горивото на дизел моторите за да го одржат филтерот за честички чист. Тие работат како катализатори и помагаат да се намали температурата на согорување на честичките во филтерот, што го штити од контаминација.
Новата палета на адитиви за дизел и бензински мотори е дизајнирана да ги подобри перформансите, ефикасноста и издржливоста на моторите.
Тие можат да се користат и за патнички и за тешки возила. Адитивите на дизел моторите обично вклучуваат мешавини на адитиви како што се зеолити, кои помагаат подобро да се задржат цврстите честички изгорени во моторот, и адитиви како наночестички, кои ја подобруваат ефикасноста на горивото и ги намалуваат емисиите.

Тежина 0.250 кг
TypeWidthProfileSizeSpeed

Вие исто така би сакале…

Врати се горе