Profitech Адитив за намалување на чад - 250 мл. - 19069 ЦЕНА: 321 ден
Profitech Адитив за чистење на катализатор (premium) - 250 мл. - 19070 ЦЕНА: 354 ден

Profitech Адитив за бензин мотори со вграден плин – 250 мл. – 19068

Има на залиха

Шифра:19068

ЦЕНА: 364 ден

Profitech Aditiv za benzin motori so vgraden plin- 250 ml. – 19068

Подобрување на ефикасноста на согорувањето на гасното гориво, што може да ја намали потрошувачката на гориво и да ги намали емисиите од согорувањето на гасот.

Спречување на акумулација на тиња во системот за согорување на гас, што може да предизвика намалена ефикасност на согорувањето на гасот и да доведе до повисоки емисии.

Заштита на системот за гориво и моторот од корозија и други видови оштетувања што можат да бидат предизвикани од гасното гориво.

Подобрување на квалитетот на горивото со додавање антиоксиданси и други адитиви кои спречуваат оксидација на горивото и акумулација на други загадувачи.

За бензинските мотори, адитивите можат да содржат мешавини на антиоксиданси кои го штитат горивото од оксидација и корозија, наслаги кои спречуваат акумулација на штетни материи во моторот и многу други.

Развиени се нови асортиман на адитиви за да се подобрат перформансите на моторот, да се намали потрошувачката на гориво, да се спречи акумулација на штетни материи и да се продолжи работниот век на моторот.

Тежина 0.25 кг
TypeWidthProfileSizeSpeed
Врати се горе