Нема на залиха
Philips батерии Ultra Алкални AA - 2 ком. - 550530 ЦЕНА: 96 ден
NARVA H7 Xenon Look 12V 55W 4500K (2 сијалици) - 486078 ЦЕНА: 1,071 ден

NARVA H7 Range Power 110% 12V 55W 3350K (2 сијалици) – 480628

Нема на залиха

Шифра:480628

ЦЕНА: 1,393 ден

Нема на залиха

NARVA H7 Range Power 110% 12V 55W 3350K (2 сијалици) – 480628

 

Обезбедуваат 110% повеќе светлина на патот од 75 до 100 метри растојание пред возилото.

Подобрена видливост до 40 метри подолг светлосен конус.

Подобрени перформанси, подобрено осветлување на патот.

Кристализирано стакло што го спречува УВ зрачењето.

 

Тежина 0.05 кг
TypeWidthProfileSizeSpeed
Врати се горе