Menabo Држач за 3 велосипеди BOA 3 - 4390 ЦЕНА: 7,600 ден
Универзални патосници GUMEX UNI1 - 1 - 251216 ЦЕНА: 1,200 ден

Компресорска пумпа Praxis 2 цилиндри 300W – 61017

Има на залиха

Sku:61017

ЦЕНА: 2,900 ден

Спореди

Kompresorska pumpa Praxis 2 cilindri 300W – 61017
Компресор за воздух со 2 цилиндра може брзо да ги напумпа гумите на вашиот автомобил. Вискоквалитетен мотор со директен погон со цврт двоен цилиндар мотор.
Пумпа со висока ефикасност за да ги задоволи сите типови на гуми. 5 метарски кабел за напојување, кабли за надувување од 1 метар. Висококвалитетен приклучок кој може да се поврзе со гумата и да ја напумпа за 2 минути. Со компресорската пумпа може да одржите точен притисок на гумите со што ќе обезбедите безбедност и сигурност во сообраќајот.

Weight 3.0 kg
TypeWidthProfileSizeSpeed

You may also like…

Back to Top