Нема на залиха
Компресорска прскалка торнадор ГУСКА - 8633 ЦЕНА: 3,298 ден
Торнадор за нанесување на заштита - 8638 ЦЕНА: 2,527 ден

Компресорска прскалка торнадор за пена – 8632

Нема на залиха

Шифра:8632

ЦЕНА: 2,394 ден

Нема на залиха

Kompresorska prskalka tornador za pena – 8632
Торнадор кој произведува голема количина на пена. За повеќенаменски средства за чистење. Целосна покриеност на вашето возило.
Контрола за волумен на густина на пена.
Вграден регулатор од месинг за контрола на притисок.

Тежина 1.20 кг
TypeWidthProfileSizeSpeed
Врати се горе