Нема на залиха
Прскалка за чистење нечистотии GOLD - 8637 ЦЕНА: 2,660 ден
Прскалка за чистење прашина - 8636 ЦЕНА: 600 ден

Компресорска прскалка торнадор сушач – 8635

Нема на залиха

Sku:8635

ЦЕНА: 1,862 ден

Out of stock

Спореди

Kompresorska prskalka tornador susac – 8635
Торнадор кој се приклучува на компресор. Служи за издувување на остатоците и заштита од влага на тешко достапни места.
Силен сушач кој брзо и лесно ја исфрла нечистотијата и прашината. Служи за исдувување на влагата од вратите и другите делови.

Weight 1.04 kg
TypeWidthProfileSizeSpeed
Back to Top