Product Image
Product Image

SONAX Profiline Multistart 5l. – 627505

Универзално применлив, електричен чистач без NTA за чистење на моторни возила. Микроактивната комбинација на затегнување обезбедува максимална моќ на чистење со висока компатибилност на материјалите. За сите работи за чистење внатре и надвор од возилата.

1.Оставете да делува најмногу 3 минути.
2.Третирајте ја тврдокорната нечистотија со сунѓер или четка.
3.Потоа исплакнете темелно со висок притисок или избришете ја внатрешноста со влажна крпа од микрофибер и отстранете ја нечистотијата со крпата.

ВНИМАВАЈТЕ: Не дозволувајте производот да делува на топли површини и не дозволувајте да се исуши. Не прскајте на бројчаникот.

Нема на залиха

Sku:627505

ЦЕНА: 1,995 ден

Out of stock