Навлаки универзални TRENDI (СИВИ) 456461 ЦЕНА: 690 ден
SONAX Xtreme Keрамичка заштита спреј - 257400 ЦЕНА: 1,100 ден

SONAX Profiline хибридна заштита CC One – 267000

Има на залиха

ЦЕНА: 3,467 ден

Спореди

SONAX Profiline хибридна заштита CC One – 267000
SONAX PROFILINE Hybrid Coating CC One е првиот производ кој е наменет за професионална употреба како и за ентузијасти во сферата на детаилингот. Брзо и долгорочна заштита. Ја заштитува бојата до 15 месеци. Брз и лесен за употреба: нанесете, избришете, подготвено! Ја нагласува и интензивира длабочина на бојата. Содржи 4 сунѓери за 2 апликации.

SONAX PROFILINE Hybrid Coating CC One е лесен за аплицирање како восок, има висок сјај како глазура и се одликува со висока трајност. Овој производ нуди висока хидрофобност и заштита до 15 месеци само со еден нанесен слој, доколку се нанесе во два слоја, значително ке се продолжи времето на заштитата.

Апликација: откако детално ќе се отстрани нечистотијата од површината, ќе се обезмасти и ќе се исполира до посакуваниот степен, повторно пред аплицирање на Hybrid Coating CC One, задолжително се користи SONAX Prepare.

Начинот на аплицирање: Се истура неколку капки од производот и се нанесува тенок слој на површината. Површината треба да биде околу (¼ хауба). По кратко време од неколку мин. Се пребришува со микрофибер крпа. Кога ќе се помине целото возило треба да се остави да мирува најмалку 4 часа. Површините не треба да се допираат.

Содржината е доволна за 2 возила.

Weight 0.050 kg
TypeWidthProfileSizeSpeed
Back to Top