Profitech Адитив за ДПФ филтер - 250 мл. - 19066 ЦЕНА: 440 ден
Profitech Адитив за бензин мотори со вграден плин - 250 мл. - 19068 ЦЕНА: 340 ден

Profitech Адитив за намалување на чад – 250 мл. – 19069

Има на залиха

Шифра:019069

ЦЕНА: 300 ден

Profitech Aditiv za namaluvanje na cad – 250 ml. – 19069
Адитиви за намалување на чадот се исто така адитиви кои се додаваат на горивото на дизел моторот за да се намали количината на чад што се испушта во атмосферата. Тие можат да ја намалат акумулацијата на саѓи и други загадувачи во DPF и да го спречат загадувањето на животната средина.
Новата палета на адитиви за дизел и бензински мотори е дизајнирана да ги подобри перформансите, ефикасноста и издржливоста на моторите.
Тие можат да се користат и за патнички и за тешки возила. Адитивите на дизел моторите обично вклучуваат мешавини на адитиви како што се зеолити, кои помагаат подобро да се задржат цврстите честички изгорени во моторот, и адитиви како наночестички, кои ја подобруваат ефикасноста на горивото и ги намалуваат емисиите.

Тежина 0.250 кг
TypeWidthProfileSizeSpeed
Врати се горе