Попуст
Menabo носач за велосипед - Steel Bike - 4148 ЦЕНА: Original price was: 12,571 ден.Current price is: 9,699 ден.
Menabo Држач за 3 велосипеди BOA 3 - 4390 ЦЕНА: Original price was: 9,714 ден.Current price is: 7,499 ден.

Menabo носач за велосипед – Bike Pro – 4149

Има на залиха

Шифра:4149

ЦЕНА: Original price was: 3,771 ден.Current price is: 3,299 ден.

Menabo nosac za velosiped – Bike Pro – 4149

Држач за 1 велосипед кој се монтира на кровни носачи.

Без систем за заклучување.

Тежина на држачот: 1.3 kg

Максимална носивост: 15 kg

Максимална брзина на возење со монтиран држач: 130 km/h

Минимално растојание помеѓу шипките на кои се монтира држачот: 70 cm

Максимално растојание помеѓу шипките на кои се монтира држачот: 100 cm

Минимални димензии на напречниот пресек на шипките на кои се монтира држачот: 20 x 20 mm

Максимални димензии на напречниот пресек на шипките на кои се монтира држачот: 58 x 50 mm

Материјал: Алуминиум

Тежина 3 кг
TypeWidthProfileSizeSpeed

Вие исто така би сакале…

Кровен носач за велосипед Menabo – FLOGGER 4394

ЦЕНА: Original price was: 3,314 ден.Current price is: 2,599 ден.

Кровен држач за велосипед M-Way – Raptor 4358

ЦЕНА: Original price was: 2,629 ден.Current price is: 2,103 ден.

Носач за велосипеди Menabo – TOMCAT 43370

ЦЕНА: Original price was: 3,543 ден.Current price is: 2,899 ден.

Носач за велосипед Menabo – MARIUS 4381

ЦЕНА: Original price was: 6,171 ден.Current price is: 4,999 ден.

Кровен држач за велосипед HUGY LOCK – 4363

ЦЕНА: Original price was: 2,971 ден.Current price is: 2,399 ден.

Кровен држач за велосипед TOP BIKE – 4240

ЦЕНА: Original price was: 1,943 ден.Current price is: 1,554 ден.

Носач за велосипед Menabo Арт. 4900 – MISTRAL

ЦЕНА: Original price was: 5,257 ден.Current price is: 4,199 ден.

Кровен носач за велосипед Menabo – ASSO 4110

ЦЕНА: Original price was: 3,857 ден.Current price is: 2,970 ден.
Врати се горе