Menabo носач за велосипед - Bike Pro - 4149 ЦЕНА: 2,700 ден
Компресорска пумпа Praxis 2 цилиндри 300W - 61017 ЦЕНА: 2,900 ден

Menabo Држач за 3 велосипеди BOA 3 – 4390

Достапен

Шифра:4390

ЦЕНА: 5,800 ден

Спореди

Menabo Drzac za 3 velosipedi BOA 3 – 4390
Држач за 3 велосипеди кој се монтира на задниот дел на џип возилото, на резервната гума.
Без систем за заклучување.

Тежина на држачот: 11.8 kg
Максимална носивост: 45 kg

Максимална тежина по велосипед: 15 kg
Максимална брзина на возење со монтиран држач: 130 km/h
Материјал на носечката конструкција: Челик
Материјал на пругите за тркалата: Алуминиум

Тежина 5800 kg
TypeWidthProfileSizeSpeed
Врати се горе