MA Цврсто лепило за пластика 25 мл. сиво - 20999 ЦЕНА: 420 ден
Glazer Dup Pack Течност за ветробранско стакло - 15304 ЦЕНА: 149 ден

MA Професионален ЛПГ тестер – 2025

Има на залиха

Шифра:2025

ЦЕНА: 280 ден

MA Profesionalen LPG tester – 2025
Професионална подготовка за брзо тестирање на затегнатоста на притисок на инсталации за гас, вода и кислород. Ви овозможува прецизно и безбедно да ја лоцирате точката на истекување. Се препорачува за проверка на автомобилски инсталации за ТНГ. Може да се користи на метални и пластични површини. Може да се користи на неисчистени површини. Незапалив. Ефикасно во температурен опсег од -20°C до 50°C.

Тежина 0.500 кг
TypeWidthProfileSizeSpeed
Врати се горе