Јаже за влечење 2.5 т. (еластично) - 72505 ЦЕНА: 220 ден
Камионски бришач 65 cm. 1 ком. - 38322 ЦЕНА: 299 ден

Камионски бришач 60 cm. 1 ком. – 38321

In Stock

Sku:38321

ЦЕНА: 299 ден

kamionski golemini: 60 cm
Спореди

Kamionski brisac 60 cm. 1 kom. – 38321

Weight 0.200 kg
kamionski golemini

60 cm

TypeWidthProfileSizeSpeed
Back to Top