Aroma Car Полимер - Хекс - Блек ЦЕНА: 180 ден
Aroma Car Полимер - Хекс - Бубле ЦЕНА: 180 ден

Aroma Car Полимер – Хекс – Цреша

In Stock

Sku:877045

ЦЕНА: 180 ден

Спореди

Aroma Car Polimer – Hex – Cherry
Полимер – безбеден материјал кој вклучува мирис кој се ослободува за време на процесот на испарување.
Извадете го производот од пакувањето. Можете да го користите на два начина. Прицврстете го пластичниот прстен и користете го производот како ароматичен прстен за клучеви или инсталирајте го на отвор за воздух во вашиот автомобил.

Weight 0.070 kg
TypeWidthProfileSizeSpeed
Back to Top