Aroma Car Полимер - Хекс - Цреша ЦЕНА: 180 ден
Aroma Car Полимер - Хекс - Ванила ЦЕНА: 180 ден

Aroma Car Полимер – Хекс – Бубле

In Stock

Sku:877046

ЦЕНА: 180 ден

Спореди

Aroma Car Polimer – Hex – Bubble Gum
Полимер – безбеден материјал кој вклучува мирис кој се ослободува за време на процесот на испарување.
Извадете го производот од пакувањето. Можете да го користите на два начина. Прицврстете го пластичниот прстен и користете го производот како ароматичен прстен за клучеви или инсталирајте го на отвор за воздух во вашиот автомобил.

Weight 0.070 kg
TypeWidthProfileSizeSpeed
Back to Top