Компресорска прскалка торнадор со четка - 8630 ЦЕНА: 2,926 ден
Компресорска прскалка торнадор за пена - 8632 ЦЕНА: 2,394 ден

Компресорска прскалка торнадор ГУСКА – 8633

Има на залиха

Шифра:8633

ЦЕНА: 3,298 ден

Kompresorska prskalka tornador GUSKA – 8633
Торнадор за чистење на тешко достапни места кај моторот и другите делови од автомовилот.
Универзалното продолжено црево овозможува чистење на тешко достапни места.

Тежина 0.87 кг
TypeWidthProfileSizeSpeed
Врати се горе