Showing all 13 results

SONAX Winter Beast Зимска течност за стакла 3 лит. – 135441

ЦЕНА: 449 ден
Нема на залиха

SONAX Течност против замрзнување и чист видик -20 – 332555

ЦЕНА: 499 ден

Адитив за намалување на чад – Sonax 517100

ЦЕНА: 379 ден

Адитив октанска моќ – Sonax 514100

ЦЕНА: 349 ден

Адитив потхранувач на масло – Sonax 516100

ЦЕНА: 359 ден
Нема на залиха

Зимска течност за стакло -20°C – Sonax 133541

ЦЕНА: 399 ден

Концентрат против замрзнување и чиста видик Sonax 332100

ЦЕНА: 100 ден

Одвијач Sonax 472200

ЦЕНА: 220 ден
Нема на залиха

Течност за стакла Sonax – Red energy 5л. 266555

ЦЕНА: 300 ден

Универзален подмачкувач Sonax – SX90 со распрскувач 474100

ЦЕНА: 200 ден

Универзален подмачкувач Sonax – SX90 со распрскувач 474400

ЦЕНА: 480 ден

Чистач на мотор – Sonax 543200

ЦЕНА: 480 ден
Нема на залиха

Чистач на системот за гориво – Sonax 515100

ЦЕНА: 220 ден
Back to Top