Се прикажуваат сите 9 резултати

GAN PD ѕиден полнач 35W

ЦЕНА: 990 ден

Безжичен полнач 10В QI со кабел Busy – 60801

ЦЕНА: 1,200 ден

ГАН двоен ѕиден полнач 20W PD Тип – Ц и УСБ А

ЦЕНА: 640 ден

ГАН двоен ѕиден полнач 25W PD Тип – Ц и УСБ А

ЦЕНА: 690 ден

Двоен УСБ A ѕиден полнач 12W 50780

ЦЕНА: 374 ден

Ѕиден полнач сет ПД 20W

ЦЕНА: 590 ден

Патен полнач Двоен УСБ 2.1А 50706

ЦЕНА: 396 ден

УСБ ѕиден полнач PD со кабел TYPE-C – Lightning 20W

ЦЕНА: 590 ден

УСБ полнач 220V QC-3.0 Busy – 60800

ЦЕНА: 643 ден
Врати се горе