Showing all 21 results

SONAX Концентрат за ветробранско стакло 2л. 1:7 – 260541

ЦЕНА: 280 ден 199 ден

SONAX Течност против замрзнување и чист видик -20 – 332555

ЦЕНА: 640 ден

Зимска течност за стакло -20°C – Sonax 133541

ЦЕНА: 640 ден 399 ден

Концентрат за миење на ветробранско стакло – Sonax 266100

ЦЕНА: 80 ден

Концентрат за чист видик 1:100 – Sonax 271141

ЦЕНА: 400 ден

Концентрат против замрзнување и чиста видик Sonax 332100

ЦЕНА: 100 ден

Против замрзнување и чист видик Sonax – концентрат 332300

ЦЕНА: 230 ден

Течност за стакла (концентрат) Sonax – Red Summer 266541

ЦЕНА: 280 ден

Течност за стакла Red Summer (концентрат) – Sonax 266000

ЦЕНА: 107 ден

Чистач на стакло (концетрат) Sonax – со мирис на лимон 260200

ЦЕНА: 80 ден
Врати се горе