Пребарување производи

Пребарувањето на производи можете да го направите со еден клик на некоја од опциите во Под Менито (Автокозметика, патосници, бришачи…).

Дополнително, пребарување за тековни акции и последни намалувања со еден клик во хедерот.

Дополнително, пребарувањето по шифра на производ, име на производ или бренд може да го направите во средишната лента за пребарување.

Дополнително, пребарувањето може да го направите со помош на филтри од левата страна. Пребарување по бренд и прецизна категоризација на производите.

Додавање на производи во корпа

Го отворате посакуваниот производ, одбирате количина и потоа кликате на ‘’КУПИ’’.

Добивате потврда дека производот е успешно додаден во кошничка.
Доколку сакате веднаш да ја отворите кошничката, кликате на “Прегледај Кошничка”.

За да продолжите кон плаќање, кликате на “Наплата” или  “Продолжи со купување”

Најава/Регистрација

Доколку сте веќе регистриран корисник на Карбокс или сакате да се регистрирате како нов корисник па да ја завршите нарачката потребно е да кликнете на “Најава/Регистрирај се”.

Доколку сакате да ја завршите нарачката без да се најавите или регистрирате, потребно е да кликнете на “Продолжи”

Детали за испорака

Ги пополнувате полињата во “Детали за Испорака”. Полињата означени со ѕвезда се задолжителни. Доколку податоците за испорака се исти, го чекирате полето “Податоците за испорака се исти” и податоците сами се префрлаат.

Начин на плаќање

Во начин на плаќање одбирате како сакате да ја платите вашата нарачка, даватe согласност на условите на користење и кликате на “Продолжи”.

Потврда на нарачка

Ја потврдувате нарачката со кликање на “Потврди”.

Со еден клик информации за Бесплатна замена, Испорака до дома и  Бесплатна подршка

Врати се горе